Театър Реплика / Постановки / Специални проекти / Театър „Спешна помощ“ / Форум към „Театър Спешна помощ“

Форум към „Театър Спешна помощ“

Georg Genoux Main expert, leader of masterclasses of the project and director of the performance ”We.bg”

”We.bg”

We created an interactive performance called “We.bg”. The priemiere of the performance was at the Goethe Institut in Sofia during the International Interdisciplinary Festival/Laboratory NEDRAma in Sofia.

Interactive performance “We.bg”.

No two “We.bg”  performances are alike as the audience plays an active role in all of the shows.  Има още

За какво си мечтая?

Да, мечтите са хубаво нещо. Казват, че човек е толкова голям, колкото са големи неговите мечти. И аз имам не една, а няколко. И не зная дали моите мечти са големи, но вярвам, че ако ги осъществя светът ще стане малко по-добър и живота на част от хората ще се промени към по-добро. Ще си позволя да споделя с вас само три от моите мечти.
Има още

Небето е лимита (Sky is the limit!)

Събуждам се сутрин! Ставам и веднага поглеждам през моето малко прозорче с дантелено перде, за да видя утрото, дали е слънчево то или не!

Докато гледам в далечината виждам хълма зелен, който се намира близо до нашата къща на село и откривам в гледката онези два цвята, които ми дават вяра, спокойствие, надежда, сила за живот, хармония и възможността да мечтая. А цветовете са синьо и приветливото пролетно зелено.
Има още

Добре дошли в Театър „Спешна Помощ“

Добре дошли в Театър „Спешна Помощ“.

Разкажете ни първите си впечатления от взаимната ни работа, от взаимоотношенията в екипа и въобще всичко, което искате да споделите.

Благодаря ви и чакам с нетърпение да се видим.